COLECTARE SI RECICLARE PALETI IN 4 PASI SIMPLI

businessman

01 / INFORMARE SI CONTRACTARE

Completand formularul de cerere oferta sau sunand la numerele de telefon afisate pe site puteti lua legatura rapid si sigur cu departamentul de achizitii.

trash-collector

02 / COLECTARE SI DEPOZITARE

Echipa noastra va incarca deseurile si le va transporta la punctul nostru de lucru unde vor fi depozitate conform conditiilor prevazute de lege.

recycling

03 / SORTARE SI RECICLARE

Urmeaza procesul de sortare pe categorii si in functie de starea acestora. Prin procesul de valorificare, reciclam in proportie de 90% din deseurile colectate.

recycled-paper

04 / EMITERE DOCUMENTE DE RECICLARE

Oferim trasabilitate iar colaboratorii societatii noastre pot primi documentele necesare indeplinirii obiectivelor de reciclare anuale.

Impreuna pentru un mediu mai curat, prin reciclare de deseuri in proportii de peste 90 %

SERVICII SI BENEFICII

Societatea noastra, Bamirom Grup ofera servicii de colectare si reciclare prin reconditionare tuturor entitatilor generatoare de deseuri de ambalaje din lemn. Acest proces fiind unul destul de costisitor, mai jos, va prezentam cateva infromatii ajutatoare in acest sens.

DE CE SA EXTERNALIZATI ACEST PROCES ?

Externalizand procesul de reciclare din cadrul societatii dumneavoastra va ajutam sa rezolvati aceasta problema fara un minim de risc. Va garantam ca BAMRIOM GRUP este un colaborator prompt si de succes pentru a prelua si recicla deseurile generate de societatea dumneavoastra.„Oferim trasabilitate”

DE CE BAMIROM GRUP ?

Compania noastra s-a autorizat pentru colectarea si reciclarea ambalajelor din lemn, fiind singura companie din estul si nord-estul Romaniei care poate presta aceste servicii.

  • Seriozitate si profesionalism
  • Promptitudine
  • Produse conforme cerintelor si standardelor
  • Transport asigurat prin parcul nostru auto
  • Plati la termen

RECICLAREA intre obligatie si beneficiu

OBLIGATIILE GENERATORILOR DE DESEURI

Generatorii de deseuri de ambalaje din lemn, definiti de legea 211/2011, au obligiatia de a colecta separat desurile generate, de a le valorifica, de a desemna o persoana autorizate in acest sens, sa incadreze corect deseurile si multe alte obigatii prevazute de legislatia in vigoare.

Pentru a va asigura ca nu gresiti in acest sens, puteti lua legatura cu personalul companiei noastre pentru a clarifica toate aceste aspecte spre o colaborare de succes.

OFERIM TRASABILITATE COLABORATORILOR NOSTRI

Colaborand cu BAMIROM GRUP puteti beneficia de minim 5 avantaje considerabile si de luat in calcul pentru societatea dumneavoastra:
  1. Puteti vinde catre Bamirom deseurile de ambalaje, astfel, amortizand mai rapid costurile aferente achzitiei ambalajelor.
  2. Puteti achizitiona ambalaje din lemn reconditionate de la Bamirom Grup, astfel, veti reduce costurile aferente ambalajelor de lemn.
  3. Bamirom Grup – Oferim trasabilitate pentru deseuri de lemn.
  4. Printr-un contract de colaborare si predare deseuri catre noi, beneficiati de preturi foarte avantajoase pentru achizitionarea ambalajelor din lemn.
  5. Societatea noastra fiind autorizata pentru colectarea si reciclarea ambalajelor din lemn,  va poate ajuta in gestionarea acestui subiect cu o echipa bine informata.

Informatii corecte si punctuale

Cateva din legile importante cu privire la gestionarea deseurilor:

Legea 249/2015 – privind modalitatea de gestionare a ambalajelor şi a deşeurilor de ambalaje

HG 856 – 16.08.2002 – Evidenta gestiunii deseurilor si pt aprobarea listei cuprinzand deseurile inclusiv deseurile periculoase

LEGEA 211 – 15.11.2011 – Regimul deseurilor 4944

ORDIN 794 – 06.02.2012 – Procedura de raportare a datelor referitoare la ambalaje şi deşeuri de ambalaje

ORDIN 481 – 31.05.2016 – Procedura de autorizare pentru preluarea responsabilităţii gestionării deşeurilor de ambalaje

Desurile tale, PROBLEMA NOASTRA!