BoxPaleti

BOXPALET 1200X800X900

                     Firma Bamirom Grup confectioneaza la comanda Boxpaleti de dimensiuni diferite, in functie de neccesitatea clientului, utilizabii pentru transportul si depozitarea legumelor si fructelor si altor produse.

ELEMENTE DE CONSTRUCTIE

Lungime boxpalet 1200 mm.
Latime boxpalet 800 mm.
Inaltime boxpalet 900 mm.
Latime scandura intre 80 si 145 mm.
Grosime scandura intre 22 si 50 mm.
Nr. scanduri pe planul superior intre 5-9 buc.
Inaltime calupi 80 mm.
Latime/Lungime calupi intre 50 si 145 mm.
Tip cuie rasucite
Lungime cuie intre 38 si 80 mm.
Diametru cuie intre 2.3 si 2.8 mm.
Metoda de aplicare cuie pneumatic
Material fag, stejar, carpen, brad, pin, molid, arin, plop, mesteacan
Rezistenta

Consum normat

800-2000 kg,

Cherestea: intre 0.07762- 0.10356 mc

Cuie: 153 bucati

Boxpaleti lemn de dimensiuni diferite

Soluția Durabilă pentru Ambalare și Transport

Căutați o soluție de ambalare și transport durabilă și ecologică? Descoperiți boxpaletul din lemn! Realizat din lemn solid de înaltă calitate, boxpalet-uleste ideal pentru protejarea și manipularea eficientă a mărfurilor dvs.

Caracteristici Cheie:

  1. Durabilitate și Rezistență: Boxpaletul nostru din lemn este construit pentru a rezista la uzură și abuz. Rezistă la impacturi și manipulări grele, asigurând securitatea și integritatea mărfurilor dvs.
  2. Ecologic și Sustenabil: Lemnul este un material natural și reciclabil, ceea ce face ca boxpaletul nostru să fie o opțiune ecologică. Contribuiți la reducerea amprentei de carbon a afacerii dvs.
  3. Versatilitate: Boxpaletul din lemn este potrivit pentru o gamă variată de mărfuri și aplicații. De la transportul de echipamente industriale la ambalarea produselor alimentare, acesta este versatil și eficient.
  4. Economie de Costuri: Investiția în boxpalet din lemn poate reduce costurile operaționale. Manipularea ușoară și transportul eficient vă pot economisi timp și bani prețios.

Fie că sunteți în industria logistică, producție, sau comerț, boxpaletul din lemn este un partener valoros. Descoperiți cum acesta poate îmbunătăți lanțul dvs. de aprovizionare și să contribuie la succesul afacerii dvs. Cu servicii rapide de livrare și calitate incontestabilă, suntem aici pentru a vă oferi soluția de ambalaje de lemn și transport de care aveți nevoie.

Most Recent Projects