SC BAMIROM GRUP SRL

furnizorul tau de paleti si ambalaje din lemn

 

 

 

 

C

ompania noastra a intrat pe piata comercializarii de paleti si euro paleti, in anul 2013. Experienta si profesionalismul au condus la o ascensiune rapida a companiei. In 2017 ne clasam in topul companiilor de profil din zona estica a Romaniei.

Compania noastra s-a autorizat pentru colectarea si reciclarea ambalajelor din lemn, fiind singura companie din estul si nord-estul Romaniei care poate presta aceste servicii intr-un cadru legal.

Ascensiunea companiei noastre, este garantia seriozitatii si profesionalismului cu care ne tratam clientii si colaboratorii. Ne caracterizeaza: promtitudinea, produse conforme cerintelor pietii,  livrari la termen si management superior.

CERTIFICARI:

ISO14001ISO9001

DUE DILIGENCE LEMN SI PRODUSE DIN LEMN

Paleti si euro paleti.

Potrivit Regulamentului UE nr.995/2010 al Parlamentului European și al Consiliului din 20 Octombrie 2010 privind stabilirea obligațiilor ce revin operatorilor ce introduc pe piață lemn și produse din lemn, compania noastră implementează încă din anul 2016  SISTEMUL DUE DILIGENCE.

Obiectivul companiei noastre, care derivă din implementarea sistemului DUE DILIGENCE, este gestionarea riscurilor pentru a garanta că numai lemnul recoltat în mod legal (lemnul recoltat în conformitate cu legislația aplicabilă a țării de recoltare) sau produsele din lemn derivate din acesta sunt introduse pe piața UE

1 +
ANI DE EXPERIENTA
99 +
CLIENTI MULTUMITI
1989999 +
PALETI RECICLATI
999 +
COPACI SALVATI