Paleti NON-EURO

PALETI LEMN NON-EURO 1200×800 

ELEMENTE DE CONSTRUCTIE – Paleti lemn Non-Euro

Lungime palet 1200 mm.
Latime palet 800 mm.
Inaltime palet intre 119 si 145 mm.
Latime scandura intre 80 si 145 mm.
Grosime scandura intre 13 si 22 mm.
Nr. scanduri pe planul superior intre 5-9 buc.
Inaltime calupi 80 mm.
Latime/Lungime calupi intre 70 si 145 mm.
Tip cuie rasucite
Lungime cuie intre 38 si 80 mm.
Diametru cuie intre 2.3 si 2.8 mm.
Metoda de aplicare cuie pneumatic
Material fag, stejar, carpen, brad, pin, molid, arin, plop, mesteacan
Rezistenta

 

Consum normat

1000 kg, in functie de modul de repartitie a marfii poate depasi greutatea cu pana la 60%

Cherestea: intre 0.0354- 0.04596 mc

Cuie: 78 bucati

În lumea dinamică a logisticii și transportului, găsirea soluțiilor potrivite pentru manipularea și depozitarea mărfurilor poate face diferența între succes și stagnare. Paletii noneuro reprezintă o opțiune versatilă și eficientă, adaptată nevoilor variate ale industriei moderne.

Comparativ cu paletii Euro standard, paletii noneuro se caracterizează printr-o gamă diversificată de dimensiuni și specificații, perfect adaptată cerințelor variate ale diferitelor industrii. Fie că transportați produse voluminoase sau articole mai mici și grele, puteți găsi paleti noneuro care să corespundă dimensiunilor și greutăților încărcăturilor dvs.

Oferindu-vă libertatea de a alege dintre multiple opțiuni, paletii noneuro pot fi personalizați în funcție de nevoile specifice ale afacerii dvs. De la materiale rezistente la sisteme de fixare ingenioase, acești paleti sunt proiectați pentru a asigura o manipulare sigură și eficientă, contribuind la evitarea deteriorărilor și la protejarea mărfurilor pe parcursul transportului.

STANTE

Fara stante!

Paleti lemn Non-Euro

Un avantaj semnificativ al paletilor noneuro este flexibilitatea lor în ceea ce privește standardele și normele.

Acești paleti pot fi utilizați în diferite regiuni și industrii, adaptându-se cerințelor specifice ale fiecărei piețe. Acest nivel de adaptabilitate îi face alegerea potrivită pentru companiile cu operațiuni internaționale sau pentru cei care operează în medii diverse.

Dacă sunteți în căutarea unor soluții inovatoare și eficiente în ceea ce privește transportul și stocarea mărfurilor, paletii noneuro pot reprezenta o investiție strategică. Acești paleti nu doar că facilitează procesele operaționale, ci și permit adaptarea rapidă la schimbările din industrie și cerințele clienților.

Echipa noastră este pregătită să vă ajute în selectarea paletilor noneuro potriviți pentru afacerea dvs. Indiferent de industriile pe care le deserviți sau de tipul de mărfuri pe care le manipulați, paletii noneuro pot oferi soluții eficiente și viabile. Investiți în soluții moderne de transport și stocare, alegând paletii noneuro pentru a asigura eficiență și flexibilitate în fiecare etapă a lanțului dvs. logistic.

Most Recent Projects