Capac palet

Capace pentru Paleti – Siguranță în Transport

CAPAC PALET nou 1200X800

Capace pentru Paleti – Siguranță în Transport

ELEMENTE DE CONSTRUCTIE

Lungime capac palet lemn: 1200 mm.
Latime  capac palet lemn: 800 mm.
Inaltime capac palet lemn: 44 mm.
Latime scandura intre 50 si 140 mm.
Grosime scandura 22 mm.
Nr. scanduri  superior intre 7 – 14 buc
Nr. scanduri  inferior 3 buc
Greutate aproximativa  7-10 kg
Tip cuie rasucite/roluite
Lungime cuie  38 mm
Diametru cuie intre 2.3 si 2.5 mm.
Metoda de aplicare cuie pneumatic
Material Diferite tipuri de esente de lemn
 

Consum normat

Cherestea:  0.02024 mc

Cuie: 45-75 bucati

Capacele din lemn pentru paleti reprezintă o soluție practică și eficientă pentru a asigura protecția și siguranța mărfurilor în timpul transportului și stocării. Aceste capace sunt proiectate pentru a se potrivi perfect pe paletii standard, oferind o barieră de protecție suplimentară împotriva elementelor externe și manipulării.

Un avantaj semnificativ al capacelor din lemn este versatilitatea lor. Aceste capace pot fi utilizate într-o varietate de industrii și aplicații, protejând mărfurile împotriva prafului, umidității și deteriorării mecanice. Indiferent de tipul de încărcătură pe care îl manipulați, capacele din lemn pot asigura că produsele dvs. ajung la destinație în stare perfectă.

Capacele din lemn nu doar că oferă protecție fizică, ci și contribuie la securitatea încărcăturii. Ele pot fi ușor fixate pe paleti pentru a preveni alunecarea sau căderea mărfurilor în timpul manipulării sau transportului. Această adiție simplă poate contribui semnificativ la minimizarea riscurilor și avarierilor.

Un alt aspect important al capacelelor din lemn este durabilitatea lor. Construite din lemn rezistent, aceste capace sunt concepute să reziste în medii variate și să suporte manipulări repetate. Aceasta înseamnă că investiția în capace din lemn poate aduce beneficii pe termen lung, prin protejarea continuă a mărfurilor.

Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta să găsiți capace din lemn potrivite pentru paletii dvs. Cu o gamă variată de opțiuni și dimensiuni, puteți alege capace care să se potrivească perfect dimensiunilor și nevoilor încărcăturilor dvs. Îmbunătățiți eficiența și siguranța în operațiunile dvs. logistice, alegând capace din lemn pentru paleti ca o soluție practică și sigură.

Most Recent Projects